Maak kennis met ons team | YoungPWR

Wij zijn YoungPWR. Onze missie.

YoungPWR staat voor jongeren met power. Want ALLE jongeren hebben een talent, welke opleiding zij ook doen.

YoungPWR is een initiatief van jongeren, studenten en professionals. Samen hebben wij één missie: jongeren coachen hun ondernemende kant verder te ontwikkelen als zelfstandig ondernemer of in een baan als ondernemende werknemer. Dat doen wij via het aanbieden van leerzame opdrachten, bijbanen en stages en via het delen van kennis van ervaren professionals via blogs, podcasts, webinars, (online) events en sociale media.

Voor jongeren de leerzaamste manier om geld te verdienen, voor opdrachtgevers makkelijk, leuk en voordelig.

Even voorstellen.

Suzan Schouten
Founder

Ik ben Suzan. Mijn carrière startte als onzekere puber. Toch werd ik een succesvolle uitgeefdirecteur bij Sanoma (nu DPG media). In deze baan was ik verantwoordelijk voor de strategie, marketing en management van alle jongerenmerken (oa. Donald Duck, Tina, Fashionchick Girls en ZoZitDat). Een prachtige baan, in mijn ogen de leukste baan van Nederland. Na 24 jaar ervaring in de media business ben ik verder gegaan als zelfstandig ondernemer. Mijn “carrière reis” heb ik te danken aan al mijn managers, collega’s, vrienden en familie. Zij hebben mij de power gegeven die ik nodig had in mijn carrière, om te starten als zelfstandig ondernemer en om YoungPWR te lanceren. Een merk dat power geeft aan alle jongeren en studenten die dit ook een beetje nodig hebben voor hun next step.

Bytecode Digital Agency
Partner web en mobile

Wij zijn Luciano, Jeroen en Nick (alledrie 21), aandeelhouders van Bytecode, een groep van ontwikkelaars, ontwerpers en onderzoekers. We zijn een jong, hecht team dat digitaal maatwerk voor web en mobiel verzorgt. Ons team draagt heel graag bij aan het YoungPWR-platform, omdat we weten dat het starten van een bedrijf lastig kan zijn. We zijn een ondernemingsgerichte groep en hebben het "vallen en opstaan" van nieuwe bedrijven meegemaakt, onder andere van Bytecode. Het is zeker dat het YoungPWR-platform ook voor ons waardevol zou zijn geweest! Door ons bezig te houden met de ontwikkeling en techniek van het online platform voor YoungPWR willen we de kennis en ervaring die we inmiddels hebben verzameld inzetten om andere jonge, startende ondernemers te helpen.

Max van Duin
Partner marketing & sales

Ik ben Max, dit jaar gestart met mijn studie Bedrijfskunde in Amsterdam. Ik ben ook eigenaar van twee bedrijven: Allfootball verzorgt techniektraining voor kinderen en Socialvd is een online marketingbureau. Voor YoungPWR doe ik de online marketing en sales. Superleuk om dit te doen, want alles wat ik hier leer gebruik ik weer voor mijn eigen bedrijven.

Isabelle van den Eijkel
Communicatie & marketing

Ik ben Isabelle, bijna klaar met mijn studie Communication Science aan de Universiteit van Amsterdam. Ik sta op dit moment voor veel keuzes. Ga ik door met studeren? Ga ik aan het werk? Of start ik een bedrijf? Ik ben erg ondernemend, maar de stap naar een eigen bedrijf vind ik nog wel groot. Voor nu gaat mijn voorkeur uit naar starten in een baan in marketing en communicatie. Bij YoungPWR ben ik hier als content coördinator dagelijks mee bezig en leer ik alles in de praktijk. Ik stuur het content team aan en creëer zelf ook content wat ik erg leuk vind om te doen. Het is heel gaaf mee te werken aan iets wat op dit moment ook zo relevant is voor mezelf. Zo krijg ik ook nog eens informatie over het beginnen van een eigen bedrijf. Altijd handig voor als ik in de toekomst toch eens voor mezelf ga beginnen. Wie weet.

Daarnaast werken deze YoungPWR’s mee om ervaring op te doen met het schrijven van blogs, het produceren van video’s, fotografie, marketing en event coördinatie: Myrthe Galle, Lotte van der Woerd, Nikki Silvis, Roos van Duin, Moos Barnhoorn, Indy van der Slot, Julian Pas, Niek van Rijn, Barbara Smit, Roeline Schaafsma, Marc de Boer, Anissa van Zuijlen, Yasha Tan, Dianne de Mooij, Nick Vink, Svinte Duwel, Teijn Grootendorst, van derJagt en Dannick Luckson.

Wil jij ook vrijwillig meewerken en leren in de praktijk? Stuur ons een DM via onze socials of mail naar info@youngpwr.nl