Youngpwr

The Base: dé plek voor jongeren

 2 minuten lezen

Ben jij op zoek naar een plek waar je als jongere terecht kan voor leuke activiteiten zonder dat dit iets kost? Of een plek waar je kan binnenlopen voor een luisterend oor? Check dan the Base in Noordwijk of Noordwijkerhout van Welzijnskwartier. Voor alle jongeren tussen de 10 – 27 jaar, waar jij jezelf kan zijn zonder oordeel. Je ontmoet nieuwe mensen, bouwt vriendschappen op en je voelt je thuis. Het is niet alleen een plek om te chillen, maar ook om te groeien, jezelf te ontwikkelen zoals dat bij jou past.

Activiteiten

The Base organiseert verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan sporten, schilderen, koken, meidenmiddagen, game-avonden of vrije inloopmomenten. Er zijn ook grote activiteiten zoals jachtseizoen, laser gamen groepslessen of toernooien in de vakanties. Je kunt er ook terecht voor advies of ondersteuning op elke gebied. Over school, vriendschappen, een verslaving of mentale uitdagingen.

Elke maand is er een nieuw activiteitenprogramma. Check het actuele programma van de week voor The Base hier

Waar is the Base?

The Base Noordwijk: Van Panhuysstraat 15, 2203 JN Noordwijk
The Base Noordwijkerhout: Viaductweg 50, 2211 GT Noordwijkerhout

Wat is Welzijnskwartier?

Welzijnskwartier is een welzijnsorganisatie die zich inzet om mensen en wijken in hun kracht te zetten. Iedereen doet ertoe, hoort erbij, ontmoet en is zinvol bezig. En dat midden in een inclusieve samenleving, want daar staan wij voor! Een onderdeel hiervan is dat het jongerenwerk zich inzet voor de jongeren in de bollenstreek. Dat doen zij in de jongerencentra, op school of op straat. Het is hun missie om jongeren te helpen op elk vlak zodat kleine uitdagingen geen grote problemen worden.

Welzijnkwartier team.jpg
Het team in Noordwijk bestaat uit jongerenwerkers Arnout, Michael, Sascha en Mohamed.

Je bent van harte welkom. Check de website voor contact of ga een keer langs om kennis te maken.

Dit blog is geschreven in samenwerking met Welzijnskwartier
Site jongerenwerk Welzijnskwartier

Elise BaderRedacteur @ YoungPWR

Gerelateerde artikelen

Jonge helden bijeenkomsten (gratis)
Verzorg jij iemand thuis of in jouw familie? Dan is deze bijeenkomst voor jou. Bijna elke dinsdagmiddag.
Suzan Schouten